Meer rendement uit uw bedrijfsorganisatie

Presteert uw bedrijfsorganisatie net zo goed als Oranje?

Presteert uw bedrijfsorganisatie net zo goed als Oranje?

Meer dan 7 miljoen Nederlanders hebben kunnen zien dat het Nederlands voetbalelftal bezig is om een hele mooie en goede prestatie neer te zetten. Vooraf waren velen sceptisch over het nieuwe systeem en geloofden niet in een goede afloop. Maar nu is alles anders! Velen zijn enthousiast en geloven er zelfs in dat we wereldkampioen kunnen worden.

 

Nu hebben bedrijfsorganisaties en voetbalelftallen veel overeenkomsten. Maar is uw bedrijf ook bezig om een goede prestatie neer te zetten, gelooft u ook in uw systeem van werken en denkt u ook dat u de beste in de markt bent?

Want zoals we zien is er veel nodig om een groep mensen te laten presteren. Op elke positie moet de persoon met de best passende kwaliteiten zijn opgesteld, er moet een goede alternatieve oplossing zijn als deze persoon geblesseerd raakt, alle personen van alle posities moeten samen een team vormen, fysiek en mentaal moeten deze personen sterk zijn, zij moeten samen geloven in de te realiseren missie, flexibel zijn, enz., enz.

 

En bent u als directeur / bedrijfsleider de Louis van Gaal van het team?

 

Misschien hebt u zich dit nog nooit afgevraagd en is dat ook nog nooit echt nodig geweest. Maar wellicht een interessant onderwerp om buiten de markt en producten / diensten portfolio eens tijd voor vrij te maken. Want ook op dit gebied zijn verbeteringen te realiseren die kosten besparen en klanten tevredener maken over uw bedrijfsprestatie.

En dat is ook winst!!

20140707 Foto Louis van Gaal

Bondscoach Louis van Gaal