Meer rendement uit uw bedrijfsorganisatie

Diensten

We kunnen ons voorstellen dat u, na het lezen van de missie en visie, denkt: ‘Waarvoor worden nevenstaande diensten ingezet?’. Dat is natuurlijk een zeer valide vraag.

Het in de visie beschreven bedrijfsmodel maakt gebruik van drie hoofd componenten ‘Computernetwerk’, ‘Medewerkers’ en ‘Hulpmiddelen’.  Binnen een ‘operational excellent’ bedrijfsorganisatie werken deze drie componenten optimaal  samen. Leveren het best mogelijke resultaat tegen minimale tijd en kosten. Maar de praktijk leert dat veel bedrijven dit niveau nog niet hebben kunnen realiseren.  Door het inzetten van nevenstaande diensten zijn wij in staat om uw bedrijfsorganisatie weer een stap dichter bij dit niveau te brengen.

Als u het gevoel heeft dat een bedrijfsonderdeel niet naar behoren functioneert of beter kan, kan de Quick Scan Bedrijfsorganisatie – Informatie Communicatie Technologie een goede oplossing voor u zijn. Met deze scan krijgt u namelijk in een relatief korte tijd en lage kosten een snel en overzichtelijk inzicht in knelpunten en verbeterpunten.  Waarna u zelf de keuze maakt welke punten u op welk moment in uw organisatie gaat aanpakken.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al weet welke punten u in uw organisatie wilt aanpakken. Dan kunt u direct zelf de keuze uit onze diensten maken. Al deze diensten kunt u op project, interim of parttime basis bij ons afnemen.

Wilt u meer over onze mogelijkheden weten, neem dan gerust voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op.
Dat kunt u eenvoudig doen door te clicken op de button ‘KENNIS MAKEN’ en dan uw gegevens in te vullen.

Voor detailinformatie van een dienst kunt u een keuze maken uit het menu aan de linkerzijde van dit scherm