Meer rendement uit uw bedrijfsorganisatie

Quick-Scan Bedrijfsorganisatie / ICT

De Quick-Scan Bedrijfsorganisatie – Informatie Communicatie Technologie is bedoeld om bedrijven en instellingen in korte tijd en tegen lage kosten inzicht te geven in de huidige bedrijfsorganisatie situatie en te voorzien van adviezen om deze te optimaliseren

Met behulp van deze quick-scan krijgt u namelijk in een zeer korte tijd inzicht in knelpunten en eventuele verbeterpunten voor uw organisatie. Deze punten kunnen betrekking hebben op uw werkprocedures, bedrijfsapplicaties, ICT-hardware en / of uw systeembeheer.

Wat gebeurt er tijdens de Quick-Scan?
Vanuit de jarenlange ervaring als IT-Manager en Quality Manager is er een checklist per functiegebied samengesteld. Tijdens de scan wordt deze vergeleken met de situatie binnen het bedrijf. Voor het uitvoeren van de scan wordt er ook een gesprek gevoerd met de bedrijfsleiding. Dit gesprek moet duidelijk maken wat de cultuurwaarden van het bedrijf zijn en welke speelruimte hierin zit.

In het eindrapport worden de verschillen tussen de checklist en de huidige situatie gerapporteerd. Knelpunten worden direct weergegeven en verbeterpunten worden in de lijn van de uitkomst van het gesprek met de bedrijfsleiding gegeven.

Scan-gebieden

  • Functiegebieden in het bedrijf (o.a. inkoop, verkoop, logistiek, debiteuren, productie, projecten)
  • Bedrijfsapplicaties (o.a. Enterprise Resource Planning / ERP, Warehouse Management System / WMS, Transport Management System / TMS, MS-Office, Report Generator, Business Intelligence / BI, Internet Applicaties)
  • ICT Infrastructuur (o.a. servers, netwerk, printers, scanners, PC’s)
  • ICT Organisatie (o.a. applicatie beheer, software ontwikkeling, systeembeheer, helpdesk)

Computernetwerk       Bedrijfsprocessen                   Medewerkers

Om voor nu en in de toekomst een rol van betekenis in de markt te kunnen blijven spelen is het belangrijk dat u uw klanten tegen aanvaardbare kosten en naar tevredenheid kunt en blijft bedienen. Dit klinkt zeer vanzelfsprekend, maar u zult zich ook afvragen wat u hiervoor in uw organisatie kunt of misschien wel moet doen?

Met deze Quick-Scan Bedrijfsorganisatie / Informatie Communicatie Technologie kunnen wij u tegen lage kosten snel en adequate antwoorden geven op vragen die voor u belangrijk zijn.

Brochure

Brochure

 

quick-scan - icon

Rapport

 

 

 

 

 

 

Click op een icon om de inhoud van het documenten in te zien.

Het inzetten van deze Quick-Scan bespreken we graag met u tijdens een persoonlijk gesprek. Aan de hand van een basis eindrapport lichten we deze scan dan nader toe. Op deze wijze krijgt u een beter beeld van deze dienst / onze mogelijkheden en wij krijgen meer inzicht in uw onderneming. In gezamenlijk overleg kunnen we dan bepalen welke delen van de scan in uw situatie zinvol zijn.

B2b De Liemers - Radio Favoriet FM
Tijdens B2B De Liemers op 30-9-2014 bij hotel van der Valk in Duiven heeft Jan Jurrius in een radio interview met radio Favoriet FM een nadere toelichting van deze scan gegeven. U kunt dit interview beluisteren door met uw muis op de foto te clicken.