Meer rendement uit uw bedrijfsorganisatie

Kroftman Structures BV

Website homepage

Kroftman Structures BV is een pur sang e-commerce leverancier van diverse zelfbouw opslagoplossingen

In 2015 was ons bedrijf zodanig gegroeid dat het nodig werd om verdere structuur in de organisatie aan te brengen. Zo kwamen wij in contact met Jan Jurrius van Jurrius Business Improvements. Op zijn advies hebben we toen de Quick Scan laten uitvoeren. Via deze scan werd duidelijk op welke punten binnen onze organisatie er verbeteringen aangebracht konden worden. Op basis hiervan zijn we de samenwerking met Jurrius Business Improvements aangegaan.

Ik weet nog dat we gestart zijn met het bepalen van de bedrijfsregels. In deze bedrijfsregels hebben we per afdeling beschreven binnen welke kaders medewerkers zelfstandig konden werken. Daarna zijn we gestart om enkele noodzakelijke aanpassingen aan ons ERP systeem door te voeren. Gevolgd door het verbeteren van diverse bedrijfsprocessen. Waarbij we parallel ook aandacht moesten hebben voor het verbeteren van de website met webshop. Door middel van opleidingen en begeleiding hebben we al deze punten in de organisatie operationeel gebracht.

In dit totale proces heeft Jan Jurrius ons met raad en daad bijgestaan. Hij heeft ons en onze teams geadviseerd, de bedrijfsprocessen verbeterd, alle ICT zaken behartigd, projecten geleid en de operatie aangestuurd.

Voor Kroftman Structures BV en Fjordsen BV is deze samenwerking zeker succesvol geweest. Beide bedrijven werken nu effectiever, efficiënter en professioneler. Hierdoor hebben we de afgelopen jaren dan ook een sterke groei kunnen doormaken.

Thierry Tiedink

Directeur Kroftman Structures BV